Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Další názvy:

ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER

ACRLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER

ACRYLATES/ C10-30 ACRYLATES CROSSPOLYMER

ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATES CROSSPOLYMER

ACRYLATES/ C10-30 ALKYL CROSSPOLYMER

ACRYLATES/ C10/ C10-30 ALKYL ACRYLATES CROSSPOLYMER

Funkce:

  • stabilizátor emulze-usnadňuje proces emulgace, zvyšuje stálost a prodlužuje trvanlivost kosmetických prostředků

  • jako látka která zvyšuje hustotu vodné (vody) části kosmetického přípravku    

  • jako látka, která zvyšuje hustotu lipidové (oleje) části kosmetických prostředků

  • jako přísada, která po aplikaci vytváří na kůži, vlasech, nebo nehtech souvislý film (tenkou vrstvu)

  • jako látka používaná pro změnu hustoty kapalných kosmetických prostředků

 

Obecné informace:

  • je ve formě bílého prášku

  • je účinný v širokém rozmezí pH (nejlepší zahušťovací schopnosti má při pH 5)

  • činí pokožku jemnou a sametovou

  • látka je považována za bezpečnou

Použití:

  • přípravky na opalování (i pro děti)

  • hydratační krémy

  • vlasové gely

  • čistící pleťové přípravky

  • šampony

  • oční linky aj.